Hjem

Tak fordi du besøger vores hjemmeside. Vi håber du finder noget du kan lide. Vores mål er at levere kvalitets rengøring til en rimelig pris, og have fortsat glade kunder. Så tag din tid, gennemse vores hjemmeside og lad os vide, hvad du mener. Vi vil meget gerne høre fra dig.

Clean4you leverer høj kvalitet kontor rengøring i Københavns-området siden 2010. Vi leverer rengøring til detailhandel, industri og beboelsesejendomme. Vi servicerer alle typer og størrelser af virksomheder. Med vores højt uddannede medarbejdere, garanterer vi kundetilfredshed hos hver enkelt kunde, vi servicerer.

Vi har stor fokus på effektive rengøringssystemer, optimering af arbejdsmetoder, uddannelse og positiv personalepolitik. På denne måde sikrer vi, at vi kan tilbyde noget af branchens bedste serviceringspersonale, som tilbyder kvalitativ rengøring - hver dag, også på helligdage. Vi sikrer, at rengøringen altid er i orden. Så kan vores kunder koncentrere sig om, hvad de er gode til.Med venlig hilsen

Matyas Garics


 

"Rengøring af kontor i city og hus på Frederiksberg

Matyas og Renata har gjort rent for os i over 7 år. Hver gang de har færdiggjort et stykke arbejde, er vi glade. De er super professionelle, har et godt humør, er tillidsvækkende og fleksible. Det er meget svært at finde noget som helst at være utilfreds over. Og sådan har det været alle årene. De har vores varmeste anbefaling."

Søren Schultz Jørgensen & Tine Lange

Syndicate content