Premium Hus Rengøring

Uanset om du er på udkig efter regelmæssig eller bare en enkelt gang rengøring, oprydning efter en fest, før eller efter flytning, rensning af Airbnb hjem, forårsrengøring eller kvartalsvis hovedrengøring, så har vi et bredt udvalg af boligrengøringstjenester til at matche dine behov.

Mange af vores private rengørings kunder oplever, at de ikke er i stand til at få gjort rent i deres travle arbejde og sociale forpligtelser, og bruger vores hus rengøring for at sikre, at deres hjem altid er rent og ryddeligt.

Vi er tilgængelige på de tidspunkter, der er mest praktisk for dig. Hver og en af vores betroede medarbejdere leverer kvalitet ved alle besøg.

Premium House Cleaning

 

"Vi er et ældre ægtepar, Matyas og Renata har gennem to år gjort rent hos os. De har været her et par timer hvert 14.dag. Og lad det være sagt med det samme: vi er meget glade for deres indsats, og de når meget på den ret korte tid.Vi bor i et hus på 170 kvadratmeter med hjørner og trapper, så rengøring kræver energi, den Matyas og Renata og de kommer ud i alle hjørner. De omgås vore ejendele med stor omhu og ansvarlighed, og de er endvidere meget fleksible, så vi kan flytte rund på aftaler uden problemer. Samtidig er Matyas lidt af en handy-man, frem til at ordne småreparationer.

Vi sætter stor pris på Matyas og Renata og deres indsats og kan varmt anbefale dem."

Ellen og Per Schultz Jørgensen